Talvirenkaat

Talvirenkaat kaikkiin talven ajo-olosuhteisiin

Oletko tullut ajatelleeksi, että renkaat koskettavat tien pintaa vain noin neljän kämmenen kokoiselta alalta? Talvirenkaat ovat ainoa yhteys renkaan ja tien välillä erilaisissa talven ajo-olosuhteissa. Siksi on erittäin tärkeää, että talvirenkaat ovat hyvässä kunnossa. Jotta talvirenkaiden pito säilyy hyvänä, niiden urasyvyyden tulisi olla vähintään 5 mm.

Tarjoamme Euromasterilla kattavan valikoiman erilaisia talvirenkaita kaikissa hintaluokissa. Tämän lisäksi saat meiltä talvirenkaisiin liittyvät palvelut sekä kasvavan valikoiman autohuoltopalveluita.

Osta verkkokaupasta

Varaa aika renkaanvaihtoon

Testivoittaja: Michelin X-Ice North 4 nastarengas

Uusi premium-nastarengas turvalliseen ajoon Suomen talvikeleille. Uuden pintakuvion ja normaalia suuremman nastamäärän ansiosta rengas tarjoaa poikkeuksellista turvallisuutta ja erinomaiset ajo-ominaisuudet

Tutustu tarkemmin ja osta verkkokaupasta

Michelinin uusi nastarengas voitti Tekniikan maailman talvirengastestin

Nokian Hakkapeliitta-talvirenkaat

Hakkapeliitta 9 -nastarengas sekä uusi Hakkapeliitta R3 -kitkarengas tarjoavat loistavat ajo-ominaisuudet ja erinomaisen pidon kaikilla talvikeleillä.

Lue lisää ja osta Hakkapeliitta-talvirenkaat verkosta

Nokian tuplanastateknologia takaa pidon suoralla ja kaarteissa

 

Continentalin uusi kitkarengas menestyi testeissä

Continental VikingContact 7 valittiin parhaaksi kitkarenkaaksi Tekniikan maailman talvirengastestissä (17/2018) ja se voitti myös Tuulilasin kitkarengastestin (10/2018). Tutustu myös uuteen IceContact 3 nastarenkaaseen.

Osta Continental talvirenkaat

Michelin X-Ice XI3 kitkarengas

X-Ice XI3 kitkarengas tarjoaa kestävää suorituskykyä yhdistettynä hyvään polttoainetalouteen. Michelinin kitkarenkailla ajat turvallisesti kaikissa keliolosuhteissa. 

Osta X-Ice X13 -renkaat verkkokaupasta

 

Kaikki talvirengasmerkkimme ovat:

Michelin

Nokian

Goodyear

Continental

BFGoodrich

Kumho

Tigar

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu