Pirelli kesärenkaat

Pirellin kesärenkaat Euromasterilta

 

Pirellin mallistosta löytyy kesärenkaita erityisesti urheilulliseen ajoon. Italialainen Pirelli tunnetaankin mm. monien urheilutapahtumien sponsorina.

Tutustu myös Pirellin Tyre Life-takuuseen. Se on maksuton rengassuojatakuu, joka kattaa odottamattomia rengasongelmia vuoden ajan siitä lähtien, kun rekisteröidyt Tyre Life -takuun käyttäjäksi. Kysy meiltä tarkempia tietoja tai lue lisää Pirellin verkkosivuilta.

New Cinturato P7Pirelli_New-Cinturato-P7_web.png

New Cinturato P7 on Pirellin uusi kesärengas, jonka kehitystyössä on keskitytty parantamaan vierintävastusta ja käsiteltävyyttä märissä olosuhteissa sekä alentamaan melutasoa. Uusi Cinturato P7 tarjoaa täydellisen tasapainon näille ominaisuuksille yhdistettynä turvallisuuteen, tehokkuuteen ja ajomukavuuteen.

Osta New Cinturato P7 -renkaat verkkokaupasta

P Zero - urheilullisiin autoihin

Erinomainen ohjausvaste suurten olka-alueen kuviopalojen ansiosta. Erittäin hyvä jarrutuskyky ja pito myös kovissa nopeuksissa.

P Zero Nero

Urheilullinen kesärengas keskikokoisiin ja suuriin henkilöautoihin. P Zero Nero tarjoaa kestävää suorituskykyä ja mukavuutta läpi koko käyttöiän. Hyvä kulutuskestävyys ja erinomainen hallinta niin märällä kuin kuivallakin ajettaessa.

Osta verkosta

 

Kaikki Pirellin kesärenkaat

New Cinturato P7

Cinturato P1 Verde

P Zero

P Zero Nero

Lisätietoja Pirellin kotisivuilta www.pirelli.fi

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu