Michelin-kesärenkaat

Michelin kesärenkaat

Michelin - paras rengasvalinta

Michelin-renkaiden laatu ja käyttöikä saavat autonomistajilta erinomaiset arvosanat. Koska Michelinin kesärenkaat sopivat useimpiin ajoneuvoihin erinomaisesti, se on yksi autovalmistajien eniten suosimia merkkejä.

Jatkuvat innovaatiot, läheinen yhteistyö maailman johtavien autonvalmistajien kanssa sekä menestys moottoriurheilussa ovat osoittaneet, että Michelin on suuren suorituskyvyn renkaiden asiantuntija.

Michelin korostaa myös renkaidensa kestävää suorituskykyä (Long Lasting Performance), mikä tarkoittaa sitä, että rengas säilyttää suorituskykynsä ja ominaisuutensa myös kuluneena, aina lakisääteiseen minimiurasyvyyteen 1,6 mm asti. Kun suorituskyky pysyy, renkaalla voidaan ajaa pidempään ja näin voidaan saavuttaa kustannussäästöjä sekä vähentää ympäristön kuormitusta. Lue lisää kestävän suorituskyvyn periaatteesta Michelinin nettisivuilta.

Osta verkkokaupasta

Uusi Primacy 4

Michelinin uusi kesärengas Primacy 4 sopii hyvin useimpiin henkilöautoihin. Renkaan käyttöikä on todella pitkä, ja se tarjoaa turvallisuutta myös kuluneena - ensimmäisestä kilometristä viimeiseen.

Osta Primacy 4 -renkaat verkosta

Testivoittaja Pilot Sport 4

Michelin Pilot Sport 4 on laadukas kesärengas urheilullisiin autoihin. Rengas ohjautuu tarkasti, ja se tarjoaa hyvän pidon niin kuivalla kuin märälläkin tiellä. Rengas valittiin parhaaksi kesärenkaaksi Tekniikan maailman kesärengastestissa vuonna 2020 (TM 6B/2020).

Osta Pilot Sport 4 -renkaat verkosta

Michelin PilotSport 4 kesärenkaat Euromasterilta

CrossClimate - turvallista ajoa varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn

Michelinin mullistava kesärengasuutuus on nyt entistä parempi ja sen kokovalikoima on entistä laajempi: CrossClimate+ on kesärengas, joka tarjoaa turvalliset ajo-ominaisuudet varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn!

CrossClimate-rengas on saatavilla myös SUV-autoihin ja pakettiautoihin.

 

Michelin CrossClimate kesärengas toimii kaikilla keleillä

 

CrossClimate+ kesärengas tarjoaa

  • erinomaiset ajo-ominaisuudet kesäkeleillä niin kuivalla kuin märälläkin tiellä
  • turvallisuutta keväästä syksyyn asti, sillä rengas selviää turvallisesti keväisestä takatalvesta ja syksyn ensilumista
  • vastinetta rahalle: kesärenkaan pitkä käyttöikä säästää talvirenkaita

Osta CrossClimate+ renkaat verkkokaupasta tai lue lisää Michelinin sivuilta

 

Tevetuloa tutustumaan Euromasterille! Katso lähin Euromaster-palvelupisteesi tästä.

*****

Michelin Suomessa jo 70 vuotta

Michelin on toiminut Suomessa jo 70 vuoden ajan, ja yrityksen historiaan on mahtunut monta mielenkiintoista vaihetta. Lue lisää Michelinistä tästä linkistä.

Michelinin tavoite on olla yksi maailman johtavista renkaiden valmistajista. Tähän se pyrkii innovaatioiden, laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden, kestävän kehityksen edistämisen sekä uusien, asiakkaiden tarpeisiin suunniteltujen palvelujen avulla. 

MichelinTotalPerformance.jpg

Yritys kehittää tuotteitaan jatkuvasti Michelin Total Performance -strategian avulla, jonka keskeinen tavoite on parantaa renkaan ominaisuuksia suorituskyvyn kaikilla osa-alueilla ilman kompromisseja.

 

Lisätietoja Michelinistä sekä Michelin-kesärenkaista osoitteessa www.michelin.fi

 

Michelin-kesärenkaat

Henkilöautoon: CrossClimate, CrossClimate+, Energy Saver+, Primacy 3, Primacy 4, Pilot Sport 4, Pilot Sport 4 S

Suv-autoon: CrossClimate, Latitude Tour HP, Latitude Sport 3

Pakettiautoon: Agilis CrossClimateAgilis+, Agilis Camping

 

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu