Kesärenkaat

Crossclimate.jpg

Kesärenkaat kaikille tietyypeille

Renkaat ovat ainoa yhteys auton ja tien välillä. Siksi on erittäin tärkeää, että kesärenkaat ovat hyvässä kunnossa. Suosittelemme kesärenkaisiin vähintään 4 mm urasyvyyttä.

Meiltä saat myös kaikki renkaisiin liittyvät palvelut sekä kasvavan valikoiman autohuoltopalveluita.

CrossClimate - täydellinen kevätkeleille

Pohjoismaisiin keliolosuhteisiin suunnitelluilla Michelin CrossClimate-renkailla ajat huoletta alkukeväästä myöhäissyksyyn. Lue lisää ja osta CrossClimate-kesärenkaat verkosta

Nokian Hakka Blue 2 keskikokoisiin henkilöautoihin

Laadukas kesärengas tehokkaisiin keskikokoisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin. Osta Hakka Blue 2 -kesärenkaat verkkokaupasta.

Pilot Sport 4 urheilullisiin autoihin

 

TM-vertailu.PNG

Michelin Pilot Sport 4 ohjautuu tarkasti ja tarjoaa hyvän pidon niin kuivalla kuin märälläkin tiellä. Rengas voitti Tekniikan maailman kesärengastestit vuosina 2020 ja 2018, sekä Tuulilasin rengastestin vuonna 2018. Tutustu tarkemmin ja osta verkosta

Osta verkosta tai varaa aika palvelupisteeseen

Euromasterin verkkokaupasta löydät hyvän valikoiman kesärenkaita kaikissa hintaluokissa. Tilaa renkaat verkosta ja varaa samalla aika haluamaasi palvelupisteeseen, niin asennamme renkaat autoosi.

Osta renkaat verkkokaupasta

Jos haluat varata vain renkaiden vaihtoajan, tai haluat ostaa renkaat palvelupisteessä, voit myös tehdä pelkän ajanvarauksen netissä.

Varaa aika renkaanvaihtoon

Kesärengasmerkkimme ovat:

Michelin

Goodyear

Nokian

Continental

Pirelli

BFGoodrich

Kumho

Tigar

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu