Goodyear-kesärenkaat

Goodyear kesärenkaat

Goodyear - laatua ja ajomukavuutta

The Goodyear Tire & Rubber Companyn tarina sai alkunsa vuonna 1898, kun Frank Seiberling osti yrityksen ensimmäisen tehtaan langoltaan lainaamillaan rahoilla. Goodyearin nykyisiä, maailmanlaajuisia markkinoita sekä sen läpimurtoja, innovaatioita, keksintöjä ja mullistavia parannuksia tarkasteltaessa yrityksen perustajan rohkeat, innovatiiviset ja maanläheiset piirteet ovat selkeästi nähtävissä.

Nykyään Goodyear on yksi maailman suurimmista rengasalan yrityksistä. Se toimii kuudella mantereella, ja sen vuosittainen myynti on 15 miljardia dollaria. Goodyear-renkaiden lisäksi yritys valmistaa monia muita merkkejä, kuten Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava ja Debica.

Osta verkkokaupasta

 

Kun ostat Goodyearin renkaat, saat tyytyväisyystakuun

 

 

 

 

 

Tyytyväisyystakuu uusille renkaille

Goodyear tarjoaa MADE TO FEEL GOOD -tyytyväisyystakuun: jos et jostain syystä ole tyytyväinen hankkimiisi renkaisiin, kerro siitä meille kahden viikon kuluessa. Vaihdamme renkaat tai saat rahasi takaisin.

Tyytyväisyystakuu sisältää nyt myös 1 vuoden rengasrikkoturvan! Jos tavanomaisessa normaalikäytössä ollut takuun piiriin kuuluva rengas rikkoontuu korjauskelvottomaksi, se korvataan uudella renkaalla. Turva on voimassa 12 kk renkaiden ostopäivästä lukien. 

Lue tyytyväisyystakuusta ja rengasrikkoturvasta lisää tästä.

 

Goodyear-kesärenkaat

Henkilöautoon: EfficientGrip Performance, EfficientGrip Compact, Eagle F1 Asymmetric3

Suv-autoon: EfficientGrip SUV

Pakettiautoon: Cargo G26, Cargo Marathon

 

Lisätietoja Goodyearin kotisivuilta www.goodyear.eu/fi_fi.

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu