Renkaiden säilytys

Däckförvaring

OIKEANLAINEN SÄILYTYS PIDENTÄÄ RENKAIDEN KÄYTTÖIKÄÄ

Euromasterilla renkaat säilytetään pestyinä kuivassa, viileässä ja auringolta suojattuna. Ajat vain meille, ja me hoidamme loput. Säilytyksen yhteydessä huolehdimme renkaiden vaihdosta ja säilöön tulevien pyörien tarkistuksesta – mukaan lukien kuvion syvyys ja ilmanpaineiden tarkistus. Lisäksi voimme lähettää sinulle muistutuksen, kun renkaiden vaihdon aika lähestyy. Renkaasi on luonnollisesti myös vakuutettu säilytyksen aikana.

Kysy siis lisätietoja ja pyydä tarjous rengasnarikasta, kun käyt seuraavan kerran Euromasterin palvelupisteessä. Katso lähin pisteesi vaikka tästä.

 

Euromasterin rengasnarikkapalveluun kuuluu

• asianmukainen säilytys

• renkaiden tarkastus (kuvion syvyys, kuluneisuus, venttiilit ja vanteet)

• halutessasi renkaiden ja vanteiden puhdistus

• halutessasi tekstiviesti- tai sähköpostimuistutus renkaiden vaihdosta

• tilan ja ajan säästö

 

TÄRKEÄÄ

Jos kuitenkin päätät säilyttää renkaat kotona, varmista, etteivät renkaat pääse kosketuksiin bensiinin, öljyn, rasvan tai liuotteiden kanssa. Poista myös pintakuvioon tarttuneet kivet tai muut mahdolliset vieraat esineet ja pese renkaat ja vanteet miedolla pesuaineella. Säilytyspaikan pitäisi olla kuiva ja viileä sekä suojassa auringon paisteelta.

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu