Goodyear kesärenkaat

Goodyear - laatua ja ajomukavuutta

Amerikkalainen Goodyear Tire & Rubber Company on yksi maailman suurimmista rengasalan yrityksistä. Se toimii kuudella mantereella, ja sen liikevaihto on noin 15 miljardia dollaria. Goodyear-renkaiden lisäksi yritys valmistaa monia muita merkkejä, kuten Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava ja Debica. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Akronissa, Ohiossa.

Goodyearin tarina sai alkunsa vuonna 1898, kun Frank Seiberling osti yrityksen ensimmäisen tehtaan langoltaan lainaamillaan rahoilla. Goodyearin nykyisiä, maailmanlaajuisia markkinoita sekä sen läpimurtoja, innovaatioita, keksintöjä ja mullistavia parannuksia tarkasteltaessa yrityksen perustajan rohkeat, innovatiiviset ja maanläheiset piirteet ovat selkeästi nähtävissä.

Tyytyväisyystakuu uusille renkaille

Goodyear tarjoaa MADE TO FEEL GOOD -tyytyväisyystakuun: jos et jostain syystä ole tyytyväinen hankkimiisi renkaisiin, kerro siitä meille kahden viikon kuluessa. Vaihdamme renkaat tai saat rahasi takaisin.

Tyytyväisyystakuu sisältää nyt myös 1 vuoden rengasrikkoturvan! Jos tavanomaisessa normaalikäytössä ollut takuun piiriin kuuluva rengas rikkoontuu korjauskelvottomaksi, se korvataan uudella renkaalla. Turva on voimassa 12 kk renkaiden ostopäivästä lukien. 

Lue tyytyväisyystakuusta ja rengasrikkoturvasta lisää Goodyearin sivuilta