michelin-50e-alennus-fb.png

 

50 € alennusta Michelin-kesärenkaista

Nyt saat 50 € alennusta ostaessasi sarjan (4 kpl) Michelinin henkilöauton kesärenkaita. Tarjous on voimassa verkkokaupassa (näet alennuksen ostoskorissa) ja palvelupisteissä (ei partner-pisteissä) 31.7.2019 asti.

 

 

Primacy 4 - hyvä valinta useimpiin henkilöautoihin

Michelinin uutuustuote Primacy 4 on laadukas kesärengas, joka kestää pitkään ja tarjoaa hyvät ajo-ominaisuudet myös kuluneena.

CrossClimate - turvallisuutta alkukeväästä myöhäissyksyyn

CrossClimate-renkailla selviät turvallisesti myös yllättävästä takatalvesta ja syksyn ensilumista. Samalla säästät talvirenkaitasi, jotka kuluvat erityisen nopeasti lämpimillä keleillä.

Pilot Sport 4 - testivoittaja urheilullisten renkaiden sarjassa

Michelin Pilot Sport 4 voitti Tekniikan maailman kesärengasvertailun (TM 5/2018) ja Tuulilasin kesärengastestin (Tuulilasi 4/2018). Tekniikan maailma kuvailee rengasta seuraavasti: "Michelinin jarrutuspito on hyvä, mutta parasta on renkaan helppo ajettavuus. Michelin ohjautuu loogisesti ja hallinta on helppo säilyttää kaikissa tilanteissa. Vesiliirtoa se vastustaa upeasti."

 

50€ alennusta

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu