Maksutavat

Maksaminen verkkokaupassa

Kun tilaat tuotteita  netistä, voit maksaa ostokset heti debit- tai credit-kortilla, verkkopankkimaksulla, Mobile Pay:lla tai Euromaster-laskulla. Voit myös tehdä pelkän tilauksen, ja maksaa ostokset palvelupisteessä.

Verkkokaupan maksupalvelut tuottaa Avarda yhteistyössä pankkien kanssa. Katso lisätietoa verkkokauppamaksuista täältä (pdf).

Maksutavat verkkokaupassa

Maksaminen palvelupisteissä

Palvelupisteissä maksutapoina ovat pankki- ja luottokortit (Visa, Marstercard, Amex), Euromaster-lasku ja käteinen.

Laskulla maksaminen ja osamaksu

Voit maksaa ostoksesi helposti laskulla ja saada maksuaikaa jopa 36 kuukautta! Kokeile joustavaa maksutapaa, saat seuraavat hyödyt:

  • joustava ja turvallinen maksutapa
  • korotonta maksuaikaa jopa 50 päivää (laskutusajo kunkin kuun 17. päivä, eräpäivä seuraavan kuun 3. päivä)
  • laskun saatuasi voit itse päättää, jaatko laskun eriin
  • maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • laskulle lisätään tilinhoitomaksu 2,90 € (sis. alv)
     

Lisätietoja ja laskutukseen liittyvät kysymykset: asiakaspalvelu@avarda.fi tai puh. 09 2532 7100 (ma-pe klo 9-19).

Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luottotietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjä on Avarda Oy. Jos hakemusta ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon.

Tarkista luottorajasi etukäteen tekstiviestillä

Tarkista jo ennen ostotapahtumaa, kuinka suurella summalla voit tehdä ostoksia. Palvelu on maksuton* eikä sido sinua tekemään ostosta!

Toimi näin:

  1. Lähetä tekstiviesti HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO EUROMASTER (esim. 121212-123X 05460 EUROMASTER) puhelinnumeroon 050 902 3328.
  2. Saat paluuviestillä tiedon, paljonko ostovaraa sinulla on käytettävissäsi Euromaster Tili ja Lasku -maksutavoilla.

 

* Tekstiviestin lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin verran. Hyväksytty luottopäätös ei sido Luotonmyöntäjää myöntämään luottoa.

 

Tilinhoitomaksu on 2,90 € ja vuosikorko on 19,90 %, jolloin todellinen vuosikorko 29,22 % perustuen 1 000 € ostosummaan ja 12 kk:n maksuaikaan. Tällöin luoton kokonaiskustannukset ovat 1 145,84€, erien määrät 12 ja erän suuruus 95,49 €. Esimerkissä oletetaan että eriä maksetaan yhden vuoden ajan. Voit milloin tahansa maksaa jäljellä olevan luoton kerralla pois. Yleiset lainaehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) lähetetään postitse ensimmäisen laskun yhteydessä, jolloin voit tutustua tarkemmin ehtoihin ja päättää, haluatko jakaa laskun eriin.