ASIAKASPALAUTELOMAKE

Jäikö jokin asia askarruttamaan Euromasterilla asioinnin jälkeen? Voit antaa palautetta allaolevalla lomakkeella.


Suomen Euromaster Oy (Y-tunnus 0711042-1, myöhemmin ”Euromaster”), Nuolihaukantie 5, 28220 Pori, käsittelee Euromasterin toiminnan ja palvelujen tarjoamisen kannalta tarpeellisia tietoja Euromasterin kuluttaja- ja yritysasiakkaista.

Tietosuoja-asioiden yhteystiedot: Suomen Euromaster Oy, sähköposti: tietosuojakyselyt@euromaster.com; osoite: Nuolihaukantie 5, 28220 Pori.

Käsittelemme henkilötietojasi suostumuksen perusteella, ja sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa.

Ylläolevassa lomakkeessa tähdellä merkityt tiedot ovat välttämättömiä yhteydenottosi käsittelemiseksi, ja niitä käsittelevät vain Euromasterin valtuuttamat henkilöt ja alihankkijat.

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten kannalta tai Euromasterin lakisääteisten velvollisuuksien noudattamiseksi.

Sinulla on tietosuoja-asetuksen perusteella oikeus saada pääsy sinua itseäsi koskeviin henkilötietoihin, pyytää Euromasteria oikaisemaan tai täydentämään sinua itseäsi koskevat epätarkat ja virheelliset tiedot, oikeus saada Euromaster poistamaan sinua itseäsi koskevat henkilötiedot sekä tietyin ehdoin oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä siten, että henkilötietoja saa säilyttämisen lisäksi käsitellä ainoastaan sinun suostumuksellasi tai oikeudellisen vaateen esittämiseksi, laatimiseksi tai puolustamiseksi taikka toisen henkilön oikeuksien suojaamiseksi.

Voit käyttää yllä kuvattuja oikeuksiasi ottamalla yhteyttä sähköpostitse tietosuojakyselyt@euromaster.com tai postitse Tietosuoja-asiat, Suomen Euromaster Oy, Nuolihaukantie 5, 28220 Pori.

Huomaathan, että voimme tarpeen mukaan pyytää sinua toimittamaan lisätietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. 

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos katsot, että Euromaster on rikkonut soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä henkilötietojen käsittelyssä, ja henkilötietojen käsittelyssä on loukattu rekisteröidyn tietosuoja-asetukseen perustuvia oikeuksia.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa ilman että se vaikuttaa asioihin tai sopimuksiin, joista on sovittu ennen suostumuksen peruutusta.

Lue koko tietosuojaseloste tästä.

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu