Michelin ja BFGoodrich -kampanja!

Osta Euromasterilta uudet kesärenkaat asennuksen kera ja nauti rahan arvoisesta edusta. Kaikille Michelin-kesärenkaiden ostajille 50 € lahjakortti ja BFGoodrich-kesärenkaan ostajille 30 € lahjakortti.

OSTA RENKAAT

Lahjakortti oikeuttaa alennukseen Euromasterin autohuoltopalveluista tai Michelin- tai BFGoodrich-talvirenkaista. Autohuoltolahjakortti on voimassa 30.9.2022 ja talvirengaslahjakortti 30.11.2022 asti kaikissa Euromaster-palvelupisteissä kautta maan. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi eikä siitä anneta rahaa takaisin. Lahjakortti on käytettävä kerralla kokonaan eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Vain yksi lahjakortti per yksi autohuoltotyö. Sisältää alv, ei voi käyttää renkaiden vaihtoon.

parasta vaativalle autoilijalle

Michelin

Jatkuvat innovaatiot, läheinen yhteistyö maailman johtavien autonvalmistajien kanssa sekä menestys moottoriurheilussa ovat osoittaneet, että Michelin on suuren suorituskyvyn renkaiden asiantuntija. Euromasterin tarjonnasta löydät kattavan valikoiman Michelin-kesärenkaita kaikissa kategorioissa henkilöautoille, maastoautoille ja pakettiautoille.

Selaa renkaita
hyvä hinta-laatusuhde

BFGoodrich

BFGoodrich-kesärenkaat edustavat keskihintaisten kesärenkaiden kategoriaa ja tarjoavat erinomaista jarrutuspitoa sekä kuivalla että märällä alustalla. BFGoodrich Advantage -kesärenkaat useissa eri kokoluokissa saat Euromasterilta kautta maan.

Selaa renkaita