Michelin-kesärenkaat!

Osta Euromasterilta uudet kesärenkaat asennuksen kera ja nauti rahan arvoisesta edusta. Kaikille Michelin-kesärenkaiden ostajille 50 € lahjakortti ajanjaksolla 1.6.-30.6.2022.

OSTA RENKAAT

Lahjakortti oikeuttaa alennukseen Euromasterin autohuoltopalveluista tai Michelin-talvirenkaista. Autohuoltolahjakortti on voimassa 30.9.2022 ja talvirengaslahjakortti 30.11.2022 asti kaikissa Euromaster-palvelupisteissä kautta maan. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi eikä siitä anneta rahaa takaisin. Lahjakortti on käytettävä kerralla kokonaan eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Vain yksi lahjakortti per yksi autohuoltotyö. Sisältää alv, ei voi käyttää renkaiden vaihtoon.

primacy 4+

Michelin Primacy 4+

Michelin Primacy 4+ on kestävä ja pitkäikäinen kesärengas kaiken kokoisiin henkilöautoihin ja perheautoihin.

Selaa renkaita
eprimacy

Michelin ePrimacy

Maailman ensimmäinen hiilineutraali kesärengas, jonka vierintävastus on parasta A-luokkaa. Rengas sopii niin polttomoottori- kuin sähkö- ja hybridiautoihinkin.

Selaa renkaita
pilot sport 5

Michelin Pilot Sport 5

Michelinin viidennen sukupolven sporttiset kesärenkaat, jotka on suunniteltu erittäin reaktiivisiksi, mikä tekee ohjaamisesta tarkempaa.

SELAA RENKAITA
cross climate 2

Michelin Cross Climate 2

Cross Climate 2 -rengas on eurooppalaisten All Season -renkaiden mestari ja tarjoaa turvallisuutta aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

SELAA RENKAITA