Michelin Primacy 4

Valitse kestävä ja turvallinen Premium-kesärengas henkilöautoon. Nyt valitut Primacy 4 -mallin rengaskoot alennetuihn nettohinnoin.

Michelin rengastarjoukset

Michelin Primacy 4 -renkaat ovat yksi luokkansa kestävimmistä kesärenkaista. Katso tarjoukset alta! Tarkemmat tuotetiedot saat auki tuotekuvaa klikkaamalla. Mikäli et löydä sopivan kokoista Michelin-kesärengasta tarjouksista, etsi rengasta koon mukaan tuotesivulla klikkaamalla tästä.

 • C
  A
  68

  205/55 R16 91V TL PRIMACY 4 MI

  98,51 € /kpl Yht. asennettuna 499,02 € Sisältää kierrätysmaksun
  Varastossa
  Premium

Michelin-kesärenkaat

Michelin-renkaiden laatu ja käyttöikä saavat autonomistajilta erinomaiset arvosanat. Koska Michelinin kesärenkaat sopivat useimpiin ajoneuvoihin erinomaisesti, se on yksi autovalmistajien eniten suosimia merkkejä. Jatkuvat innovaatiot, läheinen yhteistyö maailman johtavien autonvalmistajien kanssa sekä menestys moottoriurheilussa ovat osoittaneet, että Michelin on suuren suorituskyvyn renkaiden asiantuntija. Michelin korostaa myös renkaidensa kestävää suorituskykyä (Long Lasting Performance), mikä tarkoittaa sitä, että rengas säilyttää suorituskykynsä ja ominaisuutensa myös kuluneena, aina lakisääteiseen minimiurasyvyyteen 1,6 mm asti. Kun suorituskyky pysyy, renkaalla voidaan ajaa pidempään ja näin voidaan saavuttaa kustannussäästöjä sekä vähentää ympäristön kuormitusta.

Lue lisää