Auton otsonipuhdistus

Varmista auton sisätilojen puhtaus otsonipuhdistuksella

Otsonipuhdistus tarjoaa ratkaisun autossa olevien hajujen neutralointiin ja poistoon, desinfiointiin sekä allergeenien poistoon. Otsonipuhdistus eliminoi autossa myllivät bakteerit, virukset, itiöt, homesienet ja pölypunkit. Euromasterilla käsittely kestää noin 15-30 minuuttia ja otsonipuhdistusta tarjotaan kaikkiin henkilöautoihin, pakettiautoihin sekä myös kuorma-autojen ohjaamoihin.

Ajanvaraus

Hinta vain 39€ (sis. alv)

Otsonipuhdistuksen saat seuraavista palvelupisteistämme: Espoo Lommila, Joensuu, Jyväskylä Seppälänkangas, Kajaani Petäisenniska, KeminmaaKuopio Kolmisoppi, Lahti, Lohja Tynninharju, NokiaOulu Toppila, Pori, Porvoo, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere Lakalaiva, Turku keskusta, Vaasa, Vantaa Vehkala ja Ylivieska.  Voit katsoa tarkemmat yhteystiedot linkeistä tai varaa aika netistä

Otsonointi

Otsonimolekyylit muodostavat erittäin puhtaan kaasun, joka on voimakas hapetin. Sen ansiosta kaasua voidaan käyttää ympäristöystävällisenä ja kemikaalittomana desinfiointiaineena.

Huolehdimme aina asianmukaisista varotoimista ja riittävistä tuuletusajoista otsonaattorin käytössä. Käytämme puhdistuksessa Nexion-otsonaattoria 01.000.224L.