Auton ilmastointilaitteen täyttöhuolto

Ilmastointilaite vaatii säännöllistä huoltoa

Ilmastointi pitää autosi lämpötilan miellyttävänä ja ilman raikkaana. Se myös poistaa ilmasta kosteutta, jolloin ikkunat huurtuvat vähemmän. Jotta autosi ilmastointi toimisi luotettavasti ja tehokkaasti, ilmastointilaite pitää huoltaa säännöllisesti. Ilmastointilaitteessa käytetään kylmäainetta, jonka määrä vähenee arviolta 10-15 % vuosittain. Kun aineen määrä vähenee, ilmastoinnin teho heikkenee. Euromasterilta saat henkilöauton ja pakettiauton ilmastointihuollon edullisesti ja ammattilaisen ottein tehtynä. Tuo autosi ilmastointilaitteen täyttöhuoltoon meille!

Varaa aika

Ilmastointihuollon hinta

Henkilö- ja pakettiauton ilmastointilaitteen täyttöhuolto Euromasterilla maksaa 79-119 € riippuen kylmäaineesta. Hinta sisältää kylmäaineen ja työt. Jos täyttöainetta tarvitaan enemmän, ylimenevä osuus veloitetaan erikseen.

Ilmastointihuolto 79 €

Ilmastointihuolto 119 €

Henkilö- ja pakettiauton (ei hybridiauton) ilmastointilaitteen täyttöhuolto. Huolto sisältää 500 g kylmäainetta R-134a ja työn. Jos täyttöainetta tarvitaan enemmän, ylimenevä osuus veloitetaan erikseen.

Tämä huolto soveltuu tyypillisesti ennen vuotta 2017 rekisteröityihin autoihin, joihin käytetään R-134a-kylmäainetta.

Henkilö- ja pakettiauton ilmastointilaitteen täyttöhuolto. Huolto sisältää 200 g kylmäainetta R-1234yf ja työn. Jos täyttöainetta tarvitaan enemmän, ylimenevä osuus veloitetaan erikseen.

Tämä huolto soveltuu tyypillisesti vuonna 2017 tai sitä myöhemmin rekisteröityihin autoihin, joihin käytetään R-1234yf-kylmäainetta.

Palvelun saatavuus voi vaihdella palvelupisteittäin. Uudella täyttöaineella tehdään huoltoja tällä hetkellä  seuraavissa palvelupisteissä: Hanko, HeinolaHelsinki Ala-Tikkurila, Hyvinkää, HämeenlinnaIisalmi, ImatraJyväskylä, KajaaniKeminmaa, Kokkola, Kotka, Kuopio, Lahti, LappeenrantaLohjaMäntsälä, Pori, Porvoo, Oulu Oritkari, Oulu Toppila, Raahe, Tampere Hatanpää, Tampere Lakalaiva , Vantaa Vehkala ja Ylöjärvi. 

Raskaan kaluston ilmastointihuolto 

Kysy myös raskaan kaluston ilmastointihuoltoa seuraavista palvelupisteistä:

Espoo Lommila
Helsinki Ala-Tikkurila
Jyväskylä
Keminmaa
Kotka
Oulu Oritkari
Rovaniemi
Tampere Lakalaiva
Vantaa Vehkala