Goodyear-kesärenkaat

GOODYEAR - LAATUA JA AJOMUKAVUUTTA

The Goodyear Tire & Rubber Companyn tarina sai alkunsa vuonna 1898, kun Frank Seiberling osti yrityksen ensimmäisen tehtaan langoltaan lainaamillaan rahoilla.

Goodyearin nykyisiä, maailmanlaajuisia markkinoita sekä sen läpimurtoja, innovaatioita, keksintöjä ja mullistavia parannuksia tarkasteltaessa yrityksen perustajan rohkeat, innovatiiviset ja maanläheiset piirteet ovat selkeästi nähtävissä.

Nykyään Goodyear on yksi maailman suurimmista yrityksistä. Se toimii kuudella mantereella, ja sen vuosittainen myynti on 15 miljardia dollaria. Goodyear-renkaiden lisäksi yritys valmistaa monia muita merkkejä, kuten Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava ja Debica.

Muihin kuin renkaisiin keskittyvät liiketoimintayksiköt valmistavat kumituotteita ja polymeerejä erilaisille autoteollisuuden ja muiden teollisuudenalojen markkinoille.

 

Goodyear-kesärenkaita on saatavilla myös verkkokaupastamme!

 

Goodyear_100-guarantee_FI_netti

 

 

 

 

 

Goodyear tarjoaa nyt MADE TO FEEL GOOD -tyytyväisyystakuun: jos et jostain syystä ole tyytyväinen hankkimiisi renkaisiin, kerro siitä meille kahden viikon kuluessa. Vaihdamme renkaat tai saat rahasi takaisin.

Tyytyväisyystakuu sisältää nyt myös 1 vuoden rengasrikkoturvan! Jos tavanomaisessa normaalikäytössä ollut takuun piiriin kuuluva rengas rikkoontuu korjauskelvottomaksi, se korvataan uudella renkaalla. Turva on voimassa 12 kk renkaiden ostopäivästä lukien. 

Lue tyytyväisyystakuuusta ja rengasrikkoturvasta lisää tästä.

 

Lisätietoja Goodyearin kotisivuilta www.goodyear.eu/fi_fi.

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu